2015. feb 17.

Szakértői konzultáció a Motiváció Alapítványnál

írta: LaTi
Szakértői konzultáció a Motiváció Alapítványnál

A harmadik szakértői konzultáció keretében a Motiváció Alapítványt kerestük fel. Nemcsak a szervezet elnökétől, Zalabai Péternétől kaptunk hasznos információkat, de több munkatársa is bekapcsolódott a beszélgetésbe, javaslataikkal, tapasztalataikkal még tovább segítve minket abban, hogy az ötletünket olyan formában tudjuk majd megvalósítani, hogy lehetőségeinkhez mérten a lehető legtöbbet segíthessünk a célcsoportunk tagjainak.

Az akadálymentesítés rendkívül összetett kérdésköre kapcsán a konzultáció rávilágított arra, milyen fontos, hogy egzakt kritériumok mentén gondolkozzunk a témáról. Emellett azonban konkrét gyakorlati tanácsokat is kaptunk az ötletünk megvalósításához, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy határozottabban körvonalazódjanak a megoldási tervünk egyes elemei.

A tartalmas beszélgetés után röviden bepillantást nyerhettünk az alapítvány tevékenységébe, aktuálisan futó projektjeibe is.Egy rendkívül sokszínű civil szervezetet ismerhettünk meg, ahova szívesen térünk majd vissza a jövőben is, mind magánemberként, mind pedig szakmai kérdések kapcsán.

Szólj hozzá